Oyun botu ayrıcalığına Hazır Bot ile tanışın

Eğlence sektörünün en üst sıralarını kapsayan alan olması nedeniyle oyun botu da giderek daha önemli hale gelmektedir. Hazır Bot bu durumun en akıcı ve işlevsel hale getirmek için WordPress sistemlerine entegre olan yazılım geliştirmiştir. Farklı kaynaklardan beslenen ve giderek kendi kitlesine ulaşma hedefinde olan sitelerin bütün ihtiyaçlarını sağlayabilecek sayısız özelliği bünyesinde toplamaktadır. Hızlı çalışan alt yapısı ve tek panel üzerinden bütün özelliklerine ulaşma ayrıcalığını sunan kullanıcı dostu tasarımlı ile bütün site sahiplerinin çok zor olarak nitelendireceği durumu fazlasıyla kolay hale getirmektedir. Artık sizlerin aksaklıkları en az derecede yaşayacak ve sadece işinize odaklanacak bir WordPress oyun botu sizlerin kullanımına sunulmuştur. Aşağıda sağladığı ayrıcalıklar ile Hazır sistemi ile tanışabilirsiniz.

Kullanıcı dostu oyun botu paneli 

Tek bir WordPress oyun botu paneli içerisinde bütün özelliklere erişebilmek sizlerin ciddi manada zaman kazanmanızı sağlayacaktır. Rakipleriniz sürekli gereksiz yere zaman harcayarak sizler ile aynı kalitede içerik oluşturma işlemini gerçekleştirirken sizler bunu çok daha kısa sürede tamamlama fırsatına sahip olursunuz. Kaynak siteler arasında geçişleri tek bir tuşa basarak anında sağlayabilir ve en doğru içeriklere erişebilirsiniz. Kendi siteleriniz arasındaki geçişleri de anlık ve hızlı yapabiliyor olmanız kısa zamanda çok fazla sayıda içeriği en doğru siteye entegre edebilirsiniz. Hazır bot bunun yanı sıra yine aynı panel içerisinde yazı işlerinin halledilmesini sağlayan gelişmiş metin editörünü sizlere sumaktadır. Wordpress sitenin admin paneline girmeden sadece sistemimiz üzerinden özgün içerikler inşa edebilirsiniz.

Hızlı çalışan altyapı sayesinde sorunsuz içerik ekleme

Kodlama sistemi o denli hızlı çalışabilecek şekilde inşa edilmiştir ki diğer sistemlere kıyasla ekleme sırasında manasız beklemeler ortadan kaldırılmıştır. Farklı bir ve temelleri sağlam oyun botu altyapısı sayesinde sürekli kesintilere uğrayan sorun ile yüzleşmek zorunda kalmazsınız. Herkesin çok iyi bildiği bir durum olan ve gereksiz beklemeler ile geçen sürenin yanı sıra sıklıkla bağlantı sorunları ile karşılaşıldığında içeriğin eklenip eklenmediği hususunda soru işaretleri, site sahiplerinin WordPress yönetim paneline girerek kontrol etme zorunluluğunda hissetmelerine neden olmaktadır. Hazır oyun botu bu problemleri ortadan kaldırdığı için rahatlıkla zamanlama yada anlık ekleme işlerinizi devamlı kontrol etme ihtiyacında kalmadan devam edebilirsiniz.